Antivirus updates

Abuse

Pojavljivanje novih virusa u poslednje vreme nije pitanje dana nego minuta. Među najgore od njih spadaju oni koji zlonamjernim korisnicima Interneta omogućavaju da dođu do (svih!) podataka na zaraženom računaru. Na žalost, neki od tih zlonamjernih korisnika su i naši korisnici. Ono što nas, a vjerujemo i Vas, više brine je to što su mnogi od naših korisnika postali žrtve ovih virusa i vandala koji se njima služe.

Mjesečno se u prosjeku pojavi oko 100-150 novih virusa. Nisu svi od njih opasni ili se prenose putem Mreže, ali dovoljno je da se pojavi i jedan takav novi, pa da to predstavlja problem. Svi moderni antivirusni programi mogu da se nadograđuju novijom verzijom (upgrade). Nove verzije izlaze najčešće jednom ili dva puta mjesečno, a po nekad i češće, tj. po pojavi nove opasnosti (novog, jako opasnog virusa). Stoga, vodite računa i uvijek imajte najnoviju verziju antivirusnog programa. Svi moderni antivirusni programi omogućavaju update antivirusnih definicija.

Kaspersky antivirus je danas jedan od najboljih antivirusnih softvera. Koriste ga mnoge poznate kompanije poput: Francuske pošte, Airbus (Francuska), Stemcor (UK), Golden Telecom (Rusija), Central Bank of Russia, National Security Bureau of Poland, Education Ministry of France, Foreign Ministry of Italy, BBC Worldwide (UK), Italy Telecom Mobile, Faber-Castell (Germany), France Telecom i Reebok Australia. Iz ovog razloga Vam preporučujemo AVP antivirusni softver.

Da bi antivirusni softver bio efikasan, potrebno je redovno ažurirati antivirusne definicije.
Redovan Kaspersky update možete naći na ovom linku.
Internet

Nemojte zaboraviti podatak o broju virusa koji se mjesečno pojavi. Ukoliko su Vaše antivirusne definicije starije od mjesec dana, niste zaštićeni od virusa!

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , kao i na broj tehničke podrške 051/241-555.

Copyright 2012 © Spinter
info@spinter.net
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free